Oj, den här veckan är visst redan slut!

I måndags fm var jag hos Eva och fikade en sväng. Alltid lika trevligt! Innan dess var jag med på anställningsintervju på jobbet.

Eva var ridsugen så på em kom hon till mig och red en sväng. Det blir kul när hon flyttar hit sin häst så vi kan rida ihop oftare!

Tisdag och onsdag jobbade jag. Torsdag fm hade vi p-möte innan jag fick gå hem. På em regnade det så jag började städa lite så jag inte skulle ha så mycket att städa idag. På kvällen åkte vi till stan och hämtade Karins bil som stod trasig på besiktningen! Den pajade när hon var där!

Jag passade på att handla på Maxi när Karin och Tomas åkte och lämnade bilen hos Mattias som ska laga den. Kom hem sent och tog te och en god macka som jag köpte påMaxi.

Idag såg jag fram emot att vara ledig. Hinna ta hand om hästarna och städa klart inne. Men telefonen ringde  när jag åt frukost. En personal var sjuk på jobbet så jag fick åka dit....

Det gick ju bra förutom att det inte blev klart hemma. Karin tog hand om hästarna innan hon skulle iväg på kurs över helgen.

Klockan 17 slutade både Tomas och jag. Åkte hem och fodrade. Sen hem till Lena och hälsade på det "lilla odjuret". Jösses vad de bits! Så ont det gör när de får tag i tårna, i låren  (aj)  och hänger i håret!



När vi åkte hem så följde Jim med. Han är pappa till valparna. Han ska bo här hos oss, så det blir 2 pojkar i huset!
Vi blev så förtjusta i honom, han är helt underbar!

Vi var nyss ute och gick en kvällsrunda. Satte på reflexselen ifall han skulle gå långt före så vi inte såg honom. Men han håller sig nära.  I stallet sköter han sig exemplariskt. Stannar där man säger åt honom. När hästarna kommer in tittar han bara lite på dem. Kaninerna kollade han också bara nyfiket på. Här inne har vi ju marsvin också, som jag var lite fundersam på hur det skulle gå. Men han bara kollar lite nyfiket när de piper, annars ingenting! Jösses vad lätt han är att ha! Drömhund!



Hoppas att han hittar sin plats till natten och sover gott. Just nu har han lagt sig i "Nellies hörn", framför kylen. Ligger helt utsträckt och avslappnat.

Ska snart krypa ner och sova. Imorgon tänkte vi nog åka till sharpman och handla lite till grabbarna! Ska sälja hö med. Sen kommer de 2 marsvinen från bror och ska bo här ett par veckor.  

Kommentera

Publiceras ej