Men det är onsdag idag.
 
Igår hade jag sista tillfället på vardagslydnadskursen. Saknar dem redan. Det var en så rolig och mysig grupp. Ibland är det vissa grupper som blir så bra kombinatoner. Vet inte hur det kommer sig, men det är inte beroende på att de är extra duktiga. Utan det är något med vissa människor som gör att de passar ihop. 
 
De vill lära sig och hjälper varandra.När jag läste utvärderingarna så blev jag varm i hjärtetrakten. Inte bara för fina ord om mig utan för att de hade skrivit bra saker om sig själva på:Egen insats.
 
Den bästa kursen enligt mig är när människor växer och känner att de lär sig något. Kanske hittar de nya vänner också. Vi har iallafall haft jättetrevligt!

Idag ska jag till Fyskliniken och träna med Lena och få övningar som jag kan göra hemma. Ett härligt möte till alltså! Det var hon som gav mig hoppet tillbaka om att jag ska bli "frisk".
 
Min pilatesboll är tyvärr ett minne blott, så det ska jag inhandla. "Valpen" Allie snart 7 år fick tag på den. Den lilla hulliganen.
 
Ikväll ska min bästa Cattis och jag till Monica på kursen i personlig utveckling igen. Längtar! Ett härligt gäng tjejer är det där. Tur att jag hängde på och anmälde mig. Var lite tveksam först eftersom det har varit lite mycket i höst. 

Klappa mer!!
 

1 kommentarer

Helén

09 Oct 2013 06:53

Allie är ju såå mysig och väldigt speciell, även om Jim Mio oxå är så mysiga, men kan inte förklara varför..

Kraaam

Kommentera

Publiceras ej