Ja så kändes det idag. Jag vaknade (väcktes) när Tomas  skulle till jobbet. Kände mig helt slut!

Det regnade vilket är välbehövligt, men mindre kul att få in 3 dyblöta hundar efter en morgonpromenad där alla tre bara kissade......
 
Jag skulle till optikern så jag ville att de skulle vara rastade ordentligt. Medans jag tog kaffe så fick de gå ut i trädgården varsin sväng. Vet inte om de gjorde något mer men de fick ju chansen iallafall.

Jag behövde inte nya glasögon. Synen var något sämre på ena ögat, men bara marginellt. Så då firade jag genom att köpa en söt stickad tröja till mig själv. Sen till granngården och köpte en bänk till trädgården.

När jag kom hem så kom Lena med Hollie igen, till Jim. Idag blev det en tredje parning, så nu har det ju blivit något hoppas vi!

Efter det hade jag en privatlektion i 1,5 timme. Då var klockan 16.30 och jag hade inte ätit lunch än.....Åt 2 pannkakor och fick ont i magen. Antagligen för jag var så hungrig! Dumt!

När Tomas kom hem så tog jag någon dl yogurt, så då blev det bra i magen!
 
Vi gick ut och utejobbade ett tag. Plockade in 5 stora squashfrukter! Tomas började på en ny hage. Sen hämtade vi hem de 3 fetbollarna som inte får beta på natten!

Vallade en kort stund med Allie när vi passerade fårhagen.

När vi var på hemväg började det regna igen. Det är bara bra! 

Kvällen avslutades med kräft-och räkfest för bara oss två!
 
 

2 kommentarer

marianne

12 Aug 2014 14:44

Skönt att slippa kosta på dej nya glasögon :)

Jag brukar nästan alltid få ont i magen av pannkakor, så det är därför jag sällan gör det.....lite irriterad över det faktiskt, för det är ju gott med lite ost och smör emellan...

Vad är det runda bredvid zuccinin?

Sv: Jag gillar bilden på Atigas, jag tror det blir Matilda som rider honom, hon hjälpte mej med Cookie, men jag och Maria kommer nog att sitta upp ibland också.

Nä du, här i denna hålan håller dom ihop mot oss utbölingar, jag har ju "bara" bott här i 9 år. Man måste vara tredje generationen för att räknas som Länghemsbo. Ibland brukar jag vara extra dryg och bre på med stockholmsdialekten...bara för att ;)

Stina

12 Aug 2014 19:05

Skönt att slippa nya glasögon, både gubben och jag var och köpte nya förra månaden - höll på att svimma över kostnaden =(

Mysigt med kräft och räkfest =)

Kommentera

Publiceras ej