Så jag måste vara uppe och låta håret torka en stund. Det sista blåser jag torrt!

Jag slutade jobba 10 och kom hem och började småplocka som vanligt! Tomas satte på kaffe!

Efter fikat gick vi ut. Jag mockade i hagen och fyllde på vatten. Gick en promenad med hundarna och pratade lite med grannen som hade en hund på prov. En fralla-tik som var lättsam och det var inga problem med mina hundar. Vi gick en bit ihop.

Sen kom ett gäng barn med Marie som hade barnkalas!  De borstade på hästar, grillade korv och frös (tror jag!)

Själv var jag inne och städade. Torkade köksgolvet och tvättade mattan. Tvättade en hel del annat med.

Skulle byta till en röd matta, men upptäckte att den inte fanns kvar! Undrar om jag kastade den. Jag tror att det var ett litet hål i den. Vi hade stekt så det skvätte och sen gnagde en hund lite till......

Sen kom Tomas in och vi åt Kallrökt lax,stuvad spenat och potatis. Karin var här och red sina hästar. När vi kom ut efter maten så började det regna. Vi packade en massa fodersäckar och fodrade djuren.

Så var det dags att åka och hämta en liten kisse som vi har pratat om länge. Lotta som masserar hästarna, hade 2 kullar som jag var och tittade på för några veckor sedan. Nu blev det en av dem jag inte tittat på! Men det var nog meningen, hon verkar vara underbar!
 
När vi satte oss i bilen och skulle åka jamade hon bara några gånger, sen låg hon tyst och bara tittade.
 
Hon bor just nu i sadelkammaren så hon lär sig vart hon bor! När jag var ute förut kom hon försiktigt fram och ville bli kliad.Hon spinner jättemycket! Imorgon ska jag försöka ta kort!

När vi kom hem så tog vi lite Vad kylen hade" på en tallrik och satte oss vid tv:n. Men sen reste jag mig faktiskt efter maten (annars är det lätt att sitta kvar!) och så strök jag och satte upp en julgardin i köket. Den andra ska jag sy om, för det fönstret är så litet. Det blir imorgon.



Kort från Lotta
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

08 Dec 2014 08:44

Du är som jag....jag kan leta och leta efter något för att sen få höra att jag kastat det..hehe.

Vilken söt kisse...ska den bo i stallet? Har du lucka till sadelkammaren så den kommer ut? Våra får helst inte vara i sadelkammaren, men det händer att Mizo, den gula, sover där när vi är ute....ibland på en hylla men ibland har han rullat ihop sej på en sadel.

Kommentera

Publiceras ej