Vi har nyss fikat. klockan är 18.30. Vi är lite sena i den här familjen. Lunch åt vi kl 16 och fm fikat var vid 12!

Imorse när klockan ringde ca 7.30 hörde jag tass, tass i trappen, så kom hundarna och skulle gosa. På vardagar sover de som grisar när vi kommer ner vid 6 snåret. Men på helgen vet de att vi ligger kvar och tar oss tid och mysa! Både Jim och Allie låg på mig, så nära som möjligt. Mio är lite känsligare, han vill inte trängas!

Karin och Tomas har ridit idag och jag har städat, tvättat och lagat mat. Satt i fotbad med, det var skönt!
 
Efter lunchen följde jag med ut och packade foder. Vilma och Smilla har en gammal barnkärra som de ligger i när vi grejar i stallet. Det är mycket praktiskt och de älskar sin vagn. Idag var inte bromsen på och när Jim hoppade upp i vagnen med frambenen och nosade i vagnen så åkte den iväg och han gick efter! Så vi tänkte träna honom i att skjutsa på riktigt! Det var jättekul! Tomas både filmade och tog kort men det var för mörkt, så vi får ta det en annan dag.

När vi hade druckit kaffe nu på kvällen fortsatte vi att träna alla hundar i att ligga på golvet och dra en filt över sig! Alla var jätteduktiga och vi kom en bit på väg! Får fota det med nästa gång.

Nu har Karin åkt hem och Tomas lagar bilen. Om en timme börjar melodifestivalen. Den ska jag se. Innan dess ska jag läsa lite i min bok Barnbruden.


Välanvänd vagn till 2 barn och numera hundvagn! Här Mio som valp för 3 år sedan.
 
 
 
 
 
Pappa Jim och Mio. De har själva satt sig så!
 

3 kommentarer

Nilla

16 Feb 2014 00:57

Vilka vackra hundar du har!

Anita

16 Feb 2014 16:28

Söt hund :D

marianne

16 Feb 2014 19:51

Men herre g vad söta dom är...jag har inte haft valp på minst 20 år, Leo är omplaceringshund och var 8 månader när han flyttade hit och Bizzy som vi hade innan var Jannes hund så hon var 8-9 år när jag lärde känna henne.

här är vi också sena...alltid....lunch runt 15-16 och middag vid 20.30-21 eller så

Kommentera

Publiceras ej