Idag har jag mått lite bättre.

Efter morgonfodring och frukost tog jag en dusch. Sen gjorde jag Melodikrysset medans Tomas var ute och vallade med hundarna.

Jag körde några maskiner tvätt och höll mig på benen. Tittade lite på tv och gjorde korsord.

Men när vi hade ätit lunch vid 15 tiden var jag tvungen att sova lite. Karin kom och lämnade pudlarna för hon jobbar inatt för mig. 

Hon skulle ha jobbat vilket fall, för jag skulle åkt till Stockholm för min nya hundutbildning började idag. Men det gick ju inte så bra, tyvärr. Men jag tror det löser sig med att jag kan få gå i Norrköping. Eftersom det var 2 ekipage på Hundens hus där som också ska gå terapihund. De skulle höra av sig. Annars börjar det en ny i mars i Stockholm.

Ikväll var jag med ut och fodrade både kl 18 och 23 så nu hoppas jag att det vänder!


"klappa mig istället!"
 








1 kommentarer

marianne

05 Jan 2014 08:44

Då håller vi tummarna att du kommer iväg till kursen i Norrköping i stället.

sv: Jag ahr varit hos läkare, specialister, neurologer, sjukgymnaster och gjort magnetröntgen tre (!) gånger. Men tyvärr är det inte läkarna som betalar ut ersättningen. Jag tog hjälp av jurist t.o.m. Mitt försäkringsbolag ansåg att det var arbetsgivarens försäkring, men dom hade ingen, arbetsgivaren sa att det var bilens försäkring och dom sa att det var mitt försäkringsbolag...ja så gick det runt några varv innan jag slutligen insåg att jag aldrig skulle få någon uprättelse.
Jag kunde inte ens kräva skadestånd av den som jagat oss....det skulle skett vid polisanmälan (enligt åklagaren) men då var vi ju i chock och satt mest och skakade....
Så var det.....nu avslutar jag detta :)

Kommentera

Publiceras ej