Idag åkte Tomas iväg på jobbresa i några dagar. Men han packade en massa foder occh fyllde upp vatten hos djuren först som tur var! Så jag ska nog klara mig.

Idag var Helen supersnäll och kom och gick ut med hundarna en ordentlig sväng. Så skönt! Hon mockade även lite och lunchfodrade. Jag är så tacksam!

Ja min jäkla influensa går upp och ner. Ibland är jag skaplig, sen helt jäkla däckad igen. Fy!

Idag ringde jag veterinären i Valla och frågade en massa som jag funderat på. Man kommer ju inte ihåg allt när man är där. Då vill man ju bara hem!

De hade satt en odling på Allies urin. Det var 3 olika bakterier, så en urinvägsinfektion var alltså det akuta jag  åkte in för. Vi var ju ganska säkra på att det var livmodern. Sen hittade de ju en (eller fler) juvertumörer. De är skickade på analys och det tar en vecka. 

Hon är skapligt pigg idag. Men lite som mig. Det går upp och ner! 

Sen ringde ortopeden och sa att vi skulle höras om en månad igen, Eftersom jag hade varit sjuk och inte kunnat gå och känna efter. (Vilket skämt!) Men jag sa att jag visst hade rört mig, djuren kan liksom inte sköta sig själva! Jag sa att det knastrar och knakar i mig! Det gör det!

Så helt plötsligt skulle han skriva en remiss till Västerås där jag ska få göra en höftartroskopi!

Nu har jag nyss varit och hämtat pudlarna i stan. Karin jobbar för mig och  hon ska jobba natt. 
Vi ska snart  gå ut och fodra lite kvällsmat, sen ska jag laga något till mig.


 

1 kommentarer

Nina Liljedahl

09 Jan 2014 20:43

Men fy vad länge den där influensan håller i sig! Stackars dig!

Vad oroligt det där med juvertumörerna på Allie. Men de har väl tagit bort allt? Så konstigt att hon råkat ut för så mycket på en gång. Är det så att tikar har en större risk att bli sjuka efter en löpning? Jag har för mig att veterinären sa något om det för något år sedan när Nora blev sjuk. Men hon hade bara feber, inget i livmodern.

Hoppas ni kryar på er snabbt nu både du och Allie!

Kommentera

Publiceras ej