Jag vet inte om det var målningen som gjorde det. Men jag har så j-a ont i ryggen. Det är svårt, min kropp klarar ju inget längre. Muskler är ett minne blott........

Sitter med vetekudde som lindrar lite. Nu är mitt morfin utfasat så jag har även ondare i benet. Nu märker jag vad det har dolt smärta och jag har troligen rört mig för mycket. Jamen hur ska man veta det! Och jag kan ju inte bara sitta eller ligga hela tiden!

Nåja!

Här inne doftar det underbart! Jag plockar aldrig in blommor. Gillar att njuta av dem ute i rabatten. Men igår tog jag in en kvist av doftjasminen och lite andra blommor. Det doftar alldeles lagom! Jag är annars lite "doftkänslig". Men det är värst med sköljmedel och såna konstgjorda lukter.

Idag ska jag tvinga mig att läsa ut en bok som jag har lånat om 2 ggr på bibblan. Nu ska den tillbaka, för man får inte låna om fler gånger.Iallafall inte per telefon! Den heter "Hur står det till"? Handlar om konsten att ställa frågor i människovårdande yrken. Den ska läsas till terapihundsutbildningen. 

Vissa avsnitt är bra, andra tradiga.


Helen kanske hör av sig. Eller kanske det blir imorgon! Vi skulle eventuellt åka i handla lite blommor. Jag saknar lite i utekrukorna. 

Den stora doftjasminen som  vi njuter av nu.



Igår red Karin på Tindra. Undrar om vi kommer kunna ha kvar alla hästar. Hon jobbar och sliter för att rida alla. Jag vet ju inte hur mycket jag kommer att klara sen. Tindra är så lång och kräver mycket ridning. Kommer jag att få tillbaka mina muskler så jag klarar det.


 
 
 
 
 
 
 

På eftermiddagen fick Freyja behandling av Lotta på Träffs hovslageri och hästhälsa. Karin hade ridning för småflickorna Klara och Maja. Sen red Tomas och hon ut på kvällen, så alla hästar blev ridna, ja inte Freyja då.


Jag satt ute och läste länge, det var en underbar kväll. Hundarna körde godissök på gräsmattan. Här är 3 av 5 på bild!






Nu blir det ryggläge en stund!
 
 

 

3 kommentarer

marianne

10 Jun 2014 09:49

Det är nackdelen med mediciner, man överanstränger sej utan att veta om det, men nu MÅSTE du ta det lugnt...det är ju konstigt att du kan säja till mej att ta det lugnt, men inte fatta att du också måste göra det...haha..

Doftjasmin fanns på landet hos Martins farmor, den luktar ju så gott, nu kom jag på att jag måste plantera en här med. Och hoppas att inte hönsen äter upp blommorna.

Men det är ju klart du kommer tillbaka till ridningen, ta en dag i sänder och ge dej tid att bygga upp dina muskler över en tid igen så ordnar det sej....

sv: jag blev faktiskt förvånad och fick en tankeställare när jag pratade med VC, hon lät väldigt allvarlig och t.o.m lite orolig...jag kanske skulle lyssnat på er alla tidigare. Hon tyckte det va viktigt att vi tog tag i detta direkt och funderade högt på var vi skulle börja....så detta blir nog "på riktigt"

Jag har med hört det där med tikar, att dom slåss på liv och dör, det var därför jag beslutade mej att dela på dom, även om det var svårt att välja.
Jag hade dom på foder och de skulle skrivas över på mej efter en kull var, så i praktiken var den som jag valde bort min, men ägaren var så ful att hon sålde den till det paret jag hittat som ny familj. Jag orkade inte tjafsa, men hon fick ingen kull på den jag hade kvar, jag hörde helt enkelt inte av mej mer. Kanske fult, men men...hon bäddade för det

marianne

11 Jun 2014 09:17

Klart du ska ha höns....du får välja blommor som dom inte tycker om....som liljor, vintergröna, pion och annat med kraftiga rötter...eller så får du ha ett särskilt land nära deras hus som dom kan sprätta i...
I går blev jag så full i skratt..jag köpte ett litet olivträd för nån vecka sen, och satte i en kruka på trappen...igår var alla höns uppe vid huset och tuppen smakade på ett olivblad...tur för mej att han inte tyckte det var gott :)
Men vinbärsbusken är redan tömd på kart nertill...hihi..vi skulle ju kunna lägga nät över, men jag bjuder på bären eftersom jag inte plockar dom ändå...hade det inte varit för hönsen skulle den varit borta för länge sen

Anita

12 Jun 2014 17:02

Så fin häst !

Kommentera

Publiceras ej