Igår vaknade jag med värk vid 6 tiden. Släpade mig ut och fixade stallet och efter frukost blev det soffläge.

När Karin kom så fikade vi och efter en promenad så kom veterinären och vaccinerade alla hästar samt kollade allas tänder. Mio fick också vaccination.

Sen åkte vi till Vadstena och köpte hundmat. Handlade även mat till oss, det var liksom lite tomt i kylen!

När vi kom hem, ja vi är hundarna och jag,de får hänga med överallt. Jag lämnar dem inte gärna själva några  längre stunder. Då när vi kom hem var det dags att fodra igen. In med maten och ut till stallet. Jag hade fortfarande så jäkla ont så några promenader blev det inte för hundarna. Tur att de kan vara lösa på gården. 

De hjälper ju till när jag fodrar fåren med vilket är kanon eftersom de mosar mig annars!

Kvällen tillbringades i soffan. Tomas deklarerade, jag halvsov. 

Idag sov jag ända till 7.30 så idag är en bra dag. Inte så trött och sen har jag använt kryckorna mycket. Det  går så mycket lättare att gå!

På fm idag har jag gjort musli och grejat med lite av varje inne, för det regnar. Vid lunch var vi ute och mockade och fodrade, då var det uppehåll. Men sen kom det mer regn så efter lunchen åkte vi  (hundarna och jag ) till Ö o B och shoppade lite.
 
Dels schampo och sånt som var slut, 2 roliga böcker till barnbarnen och sen hittade jag massor på fyndhörnan. Lädertvål och balsam, hästschampo, Biotin och en del annat. Jag ska tvätta skinnsofforna och det funkar lika bra med dessa medel som dyra medel på möbelaffären! 

Nu kom Tomas så vi ska gå ut och fixa klart stallet!


 
Här är en bild på mitt nymålade köksbord!

 


6 kommentarer

marianne

07 May 2014 08:12

Snyggt bord, har du målat stolarna också? Du kanske har berättat men i så fall har jag glömt det :-p

Leo brukar få följa med ofta, men det är svårt att hitta skugga och han sitter inte i en bur så vi kan inte lämna luckan öppen.

Får du inte ont i händerna av kryckorna? Smart att träna lite nu innan operationen, det är nerräkning nu :)

marianne

07 May 2014 08:16

Glömde svara på din fråga,
vet inte vem det var som kom på natten, men de skrämde mej ordentligt.
Jag kände att det var mycket aktiviteter redan när jag la mej, sen blev jag väckt av att hela sängen skakade och det brummade, dunkade och ven i hela rummet...Janne sov som en sten så det gick inte att väcka honom, Leo hoppade ner från sängen så jag kunde inte få nån hjälp av honom heller...men jag bad mor om hjälp och då avtog det...

Stina

07 May 2014 16:21

Så fina möblerna blev, ditt kök ser ljust och mysigt ut - inbjuder till en kopp kaffe =)

Nilla

07 May 2014 22:30

Så fint det blev i köket :)

marianne

08 May 2014 08:12

Haha...jag gillar lägre ridturer, på Brigades tid var det oftast ett par timmar i sadeln, men sen blev han sjuk och sen har Ava varit så besvärlig att jag inte orkat, men nu så :)

Nina

09 May 2014 18:10

Vi hade också skinnsoffor ett tag -vita- så de rengjorde jag också alltid med sadeltvål. Perfekt med ett lite billigare alternativ, som är minst lika bra som "soffrengöringsmedel". Nu har vi slängt skinnsofforna, jag blev aldrig riktigt sams med dem, de var hala, kalla eller "svettiga", jag köpte en gammal Dux-soffgrupp i plysch från 50-talet billigt, där ligger överdragen ganska stilla så de skyddar från hundarnas smutsiga tassar och de är lätta att tvätta, så äntligen har jag något som fungerar för oss.

Ert kök är så fint med vita luckor och vitt bord! Ni har verkligen varit duktiga!

Kommentera

Publiceras ej