Vaknade 6.30 och tog en timmes promenad efter att ha fodrat. Det är så skönt att gå. Alldeles tyst och stilla och så alla vackra spindelnät överallt!

På fm hade jag valpkurs. De fick prova lite agility idag. Jätteduktiga var de!

Efter det kände jag mig risigare så när vi hade ätit sov jag en stund. Allie skulle ligga på mig, till slut fick jag be henne gå ner. Hon var som en plåster idag. Vet inte vad det var med henne!
 
 
 
Tomas kom in från utejobbet och undrade om vi skulle fika. Vi gjorde fruktsallad och tog med ut i växthuset. Så skönt att sitta därute nu. Hundarna lekte i trädgården. Jim ville också leka, vilket värmer i hjärtat. Han mår nog lite bättre. De kunde också ligga och äta varsitt märgben utan tjafs. Så skönt att han taggat ner!
 
Jim i växthuset. Vilken huvudkudde!
 
Allie och Mio, ingen ger sig!
 
Märgbensfest!
 
 
 
Sen gick vi och hämtade hästarna från betet. Allie och Mio fick valla fåren en stund också.
 
 
 
 
När stallet var klart så gick jag in och började med mat. Bakade tortillabröd som vi åt med kyckling, sallad och guccamole. Jag bakade även varsin liten äpplepaj  på våra egna äpplen, som vi ska äta nu. Exprimenterade med 4 olika mjölsorter. Ska bli spännande att se om det blev gott.
 
Godkväll!
 
 
 

2 kommentarer

marianne

22 Sep 2014 11:12

När jag ser Jim i växthuset förstår jag helt plötsligt var Leos border collie är....han ligger precis likadant, ofta på en kudde men även mot andra stöd <3

marianne

22 Sep 2014 11:13

Alltså, Leo är ju 25% BC 25% golden retriver och 50% dalmatiner

Kommentera

Publiceras ej