Riktigt dimmigt imorse. Såg inte många meter framåt, så idag jagade Mio en katt. Jag som var så stolt när han stannade mitt i en harjakt igår! Ja ja, jag var inte på topp och är inte det nu heller. Ska försöka komma i säng snart.

På fm hade jag trick-kursen. Det var kul när några lyckades med saker de tränat på! De andra kom en bra bit på väg. Syftet med kursen var ju att komma igång och lära sig HUR man tränar. Det går inte att ha bråttom!

Sen fick jag höra något roligt. En tjej  var här på privatlektion med en liten hund förra sommaren, som inte ville visa sig på utställning. Vi tränade och jag gav tips. Hon gick även en kurs efter det. Hunden har det gått hur bra som helst för! Det var superkul!
 
Efter lunch sov jag en timme. Sen städade jag lite för det har ju regnat hela dagen. Har bara varit ute några kortare svängar.
 
Tog tag i en hög papper som behövde rensas och lite lagningskläder. Sånt är skönt att få undan. Har lagt undan lite sommarkläder med.

Till lunch gjorde jag kikärtsbiffar. Att något så enkelt och billigt kan vara så gott! Nu ikväll gjorde vi squashgratäng. Den blev också god.


 
 
Nu ska jag sova. Hoppas förkylningen ger sig snart!
 
 

2 kommentarer

marianne

22 Sep 2014 11:20

Vad roligt att det gått bra för hunden som varit hos dej och tränat, så kul att få vara med och följa den också :)
Kikärtor är gott, jag gjorde biffar med kikärter, hasselnötter och zuccini...mums.

Jag håller med, sen är det ju ganska stora skillnader på vädret i vårt avlånga land. Jag tror det är bäst att plocka fram det berömda sunda förnuftet...;)

Vi har lite olika fällar, dels från texel som ju är en köttras och från gute som är en pälsras (vad jag har fått till mej) när vi skickat in har vi valt kort, halvkort eller lång, jag gillar de korta bäst, de långa blir lätt toviga och inte så fina, tycker jag. Dessutom är köttet från texel mycket godare...för min smak.

Stina

22 Sep 2014 21:35

Måste vara roligt när det går bra för ekipage man tränat, ja - att instruera och lära ut öht =)

Kommentera

Publiceras ej