Julafton blev trevlig. Först jobbet 8-17 och när jag kom hem lagade vi mat. Victor, Tomas och jag.
 
När vi höll på med maten kom Marie, My och Moa förbi, så de stannade på lite mat.
 
Moa blev så trött så hon lade sig i hundbädden med Allie! När vi hade druckit kaffe så åkte de hem och vi andra var vakna till 2 på natten.
 
 
Nästa morgon, juldagen, vaknade vi av att det var halv storm ute. Flickorna kom och red. Men jag hade jätteont i halsen så jag höll mig inne och städade av lite. Hade annars tänkt rida ut med My.
 
Efter lunchen gick vi ut och stalljobbade och sen bestämde jag mig att rida iallafall. Hade precis börjat rida när regnet kom. Men jag red ändå. Ville hinna träna lite innan jag skulle till Malin och rida imorgon.
 
Kl 16 kom farmor, Robert och Hilma, Karin och Stoffe. Mi var hemma med Kasper som varit dålig. Men ingen annan verkade blivit smittad.
 
Vi åt gott, fikade och spelade julklappsleken. Alla fick så fina saker. 
 
 
 
 
 
 
 
När Robert och Hilma tagit med sig farmor och åkt hem så spelade vi andra plump. 

Idag vaknade jag och var riktigt jävla förkyld, ursäkta uttrycket! Helt igensnorad och hostar så jag nästan spyr!
 
Jag har ju klarat mig hela hösten så det var ju typiskt! Nu kan jag inte åka och rida imorgon! Fy vad tråkigt!!
 
Idag på fm kom iallafall det andra lilla grynet Kasper, med familjen. Hilma fick ju paket igår med Kasper skulle få sina idag. Han mådde lite bättre men inte helt okej. Han åt dåligt och somnade i Mis knä efter maten.
Robert åkte iväg på bandy och Mi åkte hem med barnen. Då spelade vi Yatzy. Jag vann!
 
Fafar läser och alla tinar upp efter att varit ute!
 
 
 
 
Har jag sagt att det kommer en liten knatte till snart i familjen Damberg/Larsson  De ska få ett syskon om bara några veckor. Jättespännande.
 
Jag blev supertrött och somnade en stund på soffan förut när de andra gick ut en timme. Sen åkte Karin och Stoffe hem. Vi andra kokade gröt och kollade på historieätarna.
 
Jag känner mig risig. Hoppas det går över fort!

1 kommentarer

Marianne

27 Dec 2015 18:54

Låter som du haft en bra jul iallafall, om vi bortser från den där förkylningen du dras med. Så himla trist att du inte kommer iväg på kursen/lektionen du bokat och sett fram emot...
Spännande med en ny liten människa.

Krya på dej nu

Kommentera

Publiceras ej