Somnar varje kväll när jag sätter mig. Så det här blir kort!
 
Gick upp halv 7 imorse så det är väl inte konstigt att jag är trött.
 
Jag satte på tvättmaskinen med en gång. sen har den hållt igång mest hela dagen!
 
När jag åt frukost så satt jag i fotbad, så skönt!
 
Har tvättat och hängt in vinterkläder. Rensat i garderoberna och grejat med tvätt hela fm. Rensat annat också, både här och där!
 
Karin kom på fm. Hon red Disa  trots att det var så himla varmt.
 
Jag grejade i trädgården. Städade toan och gick ut och in med grejer till boden, där vi har mycket saker, för vi har så trångt inne.

Karin åkte hem på em,när vi hade gått en sväng med hundarna. Jag tog lite paus och satt en stund i solen.
 
Men snart var jag igång igen och rensade orgräs. Lite rastlös.....
 
Tränade hundarna lite och sen fick de märgben.
 
När Tomas kom hem så åkte han ner och harvade vallen, där vi ska så. Jag började förbereda mat. Vi grillade idag igen. Det gjorde vi igår med.
 
Igår jobbade jag till 17. Mio var med mig på jobbet. På hemväg stannade vi på gårdsbutiken och köpte närodlat! Bland annat biff som vi grillade. Idag blev det karré. 
 
Efter maten, idag så var vi ute och mockade och tog hem hästarna som betat några timmar. Någon började skjuta så Allie blev lite ängslig, men jag lät henne valla lite på fåren så då släppte det!
 
Lite rörigt inlägg men här är iallafall ett kort jag tog igår på jobbet!
 
 
 
 

2 kommentarer

marianne

13 Jun 2015 09:28

Oj, vad du hunnit med mycket, rensa garderober är något som jag verkligen behöver göra, men varje gång jag tittar så finns inget att rensa ut....haha

Vi har också ridit i värmen.

Nu ska jag svara igen på den kommentaren du skrev häromdagen, det svaret försvann tydligen :(

Jag var inte stressad när jag hämtade Ava, jag har lärt mej att det inre går...men däremot hade jag tankarna på att vi skulle förbi det där stället hon vill vända på, så hon började väl motarbeta det redan i hagen.....hon är ju lite för smart....

marianne

13 Jun 2015 09:32

Jag tycker också om att laga mat, men är ju alltid sen in, J ligger mest i soffan å glor på TV på vardagaskvällarna så då tycker jag han kan fixa maten....även om jag måste städa efter honom sen...hihi

Kommentera

Publiceras ej