Min kropp värker så jag vet inte vad!
 
Troligen sviter av igår. 

Först på morgonen, direkt efter jobbet så var jag hos en missförstådd hund. Bara det är nog för att ge mig värk.....

När jag kom hem så var Karin här och hade satt på kaffe. Efter fikat gick vi med hundarna en sväng.
 
Sen red vi. Först red vi ut med Tindra och Disa. Mio fick följa med. Tindra var stark och ville springa fort. Aj mina armar......Egentligen borde jag rida mer själv, men det blir inte av.

Sen skulle jag rida Birkir på banan. Det var inte så kul. Han gick ju bra korta stunder (om jag minns rätt!) Mest bet han sig fast i höger tygel och försökte skjuta ut bogarna hit och dit. Fast han är liten så var han som en okontrollerad banan! Och sprang fort! Rätt mot staketet flera gånger. Jag blir ju förstås rädd. Jag vill inte fastna i staketet och inte ramla av heller med min höftprotes som kan hoppa ur läge! Usch!
 
Efter den tråkridturen åkte Karin hem och jag gick in och läste och skrev lite på min uppsats.

Klockan 19 började agilitykursen. Så klockan 18 gick jag ut med hundarna och promenerade en sväng. Sen började jag plocka fram grejer till kursen och förberedde kaffe. Regnet öste ner!


5 tappra kursdeltagare dök upp! Det är ju roligare med fint väder, men några av de som kom var välklädda, vana att vara ute och brydde sig inte om regnet. Andra frös.....

 
 
 
Efter kursen hämtade vi in Freyja för att ta den sista sprutan på henne. Såret ser väl lite bättre ut men undrar hur det blir med spenarna. Karin hade ju planer på att betäcka henne.

Hundarna fick kvällspromenaden och djuren fick en sista koll och mat.
 
Klockan var alltså 22 innan vi kom in. Då lagade vi mat. Stekte biffstrimlor och lade i tortillabröd ihop med sallad. Riktigt gott. Sen somnade jag nästan med gaffeln i handen......