och jag kom på att jag skulle ha tankat på hemvägen. Det lyste ju rött!
 
Vi började med att åka till Hööks imorse. Hoppsan vad jag "råkade" shoppa då.
 
Marinblå skoridbyxor, marinblå fin midjekort jacka, marinblått schabrak med beige kant. Grimskaft, nya slow- feed nät, vantar och lite annat smått och gott.
 
Karin och jag möttes därinne när det öppnade. Vi hade alla hundar med oss. Hennes fick följa med in för de fick nya tröjor.
 
När vi hade handlat klart där åkte jag till apoteket för jag hade lock för öronen som inte släppte. Som tur var  så släppte det med nässpray. Sen var jag och köpte glödlampor på lampaffären som låg nära.
 
På hemvägen så började det regna och svinkallt var det!
 
Mio fick jobba idag med. Killen som vi träffade som projekt vill fortsätta att träffa Mio. Så nu kan han också tjäna lite egna pengar! Jim har ju jobbat ihop 8000 genom en parning!
 
Mios kompis Håkan kom, men det blev innejobb och fika eftersom det var skitväder.
 
När de åkte hem så gick Karin och jag ut och jobbade. Ingen ridning, vi frös som galningar! 
 
Efter Karin åkt hem så åkte hundarna och jag till stan. Köpte hundmat på djuraffären, där hade jag turen att få en säck extra som hade gått sönder. Vad glad jag blev! Sen ÖB igen, för det var ju slut på träbriketterna, det missade jag igår. Sen in en snabbis på Stadium outlet, kollade efter en vindjacka, typ, men det blev en t-shirt och sockar.
 
När vi var på stan så passade vi på att gå en runda och miljöträna. Hundarna var extas av alla dofter! Vi som bor i skogen, där det inte passerar några hundar direkt!
 
Jag var så stolt över oss, det gick jättebra! Jim har ju gett sig på Mio några gånger vid hundmöten. Han gillar inte när Mio blir lite för glad! Men idag när vi såg en hund så kunde jag ta undan Mio och bara träna Jim i motbetingning/skvaller. Dvs han ska titta på hunden så får han godis. (inte bära sig åt!) Han fattade direkt! Jag hade fickan full av kycklinggodis!
 
Det var bra väder att träna i. Ingen stannade och frågade om de fick klappa........
 
När vi kom hem var klockan 19. Vi lastade in varorna och sen ut och fodrade för natten. Så skönt med näten!
 
Efter en timme kom vi in och jag fick äntligen äta!
 
 
 
 
 

2 kommentarer

marianne

27 Mar 2015 10:50

Tjäna pengar på nöjen? Jim är allt bra smart...hihi

Undrar om jag ska försöka ha tålamod att träna olika saker med Leo, nu när jag inte orkar gå våra promenader....så han får trötta ut sej mentalt åtminstone....vad tror du? Tips?

Sv:
Jo jag har i tankarna att vi ska träffas, men det måste vara när vi kan alla tre, jag har inte lagt fram det för Nina än, men hon kanske har läst det här...hihi
Jag åker till Sandviken över påsk, och sen åker Janne till Finland på begravning helgen efter, men sen kan vi försöka få ihop ett par dagar?

Kan jag ta med Leo om det skulle behövas? Han är ju kastrerad, van vid hästar och katter och rädd för får..han fick en stöt av stängslet och kopplade ihop det med lammen...

marianne

27 Mar 2015 11:16

Jag har tänkt på skaderisken med linan...och planerat att ta upp honom till ridhuset för att träna join up, men detta är ett relativt nytt beteende av honom och jag ar inte haft energi nog ännu.

Kommentera

Publiceras ej