Sov faktiskt till 7.30 idag. Det småduggade när vi gick ut och fodrade.
 
Inne såg det ut som kriget efter helgjobb och annat jobb! Men efter frukosten slängde jag bara in en maskin tvätt och åkte sen och hämtade en sadel som jag ska prova på Birkir. En bättre begagnad Santa cruz. Tindra har en sån, en ljus. Det här är en chokladbrun, något smalare bom är Tindras. Och en annan modell, högre bakvalv.

Sadeln fanns hos Anna i Kulltorp. På hemvägen tänkte jag åka till vedugnsbageriet och köpa lite gott till Tomas som fyller idag. Men det var inte öppet tyvärr.

Jag stannade istället vid affären och köpte glass, som han gillar. 

När jag kom hem blev det fika. Kaffe, ägg och en knäcke. Sen kom solen fram, som tur var. Jag behövde klippa färdigt gräset som var halvklippt.
 
När Tomas kom hem fikade vi. Sen harvade han hela kvällen och jag red Birkir.
 
Sadeln var skön, men Birkir gick inget bra. Jag fattade inte vad det var. Han har tappat en sko men jag hade satt på Easyboot och det har ju funkat förut. Men efter ett par okontrollerade varv (!) där vi höll på att dra ner staketet, såg jag att bootsen, den hade släppt och hängde runt hoven i kardborrebandet!
 
Jag kom inte in förrän 21, då var det dags att börja med maten.  Stekt rödingfilé och färsk potatis, broccoli och kall sås. Det var jättegott!
 
Nu har jag 2 jobbdagar framför mig. Tisdag 8-17, sen agilitykurs på kvällen. Onsdag jobbar jag dygnspass.
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer

marianne

26 May 2015 09:02

Men hur kunde bootsen släppa?
Inte undra på att han inte ville.

du måste hälsa Tomas och gratta :)

Janne hade svårt att välja efter nian, snickare eller kock?! Han singlade slant, säger han och hade han varit kock kanske huset varit färdigrenoverat nu...haha.
Jag ska ordna så han fixar en smaskig middag åt oss när ni kommer hit :)

Stina

26 May 2015 20:10

Ja, efter helgjobb ser det alltid ut som kriget här hemma oxå men idag slog nog familjen rekord i att vända upp och ner på hela lägenheten medans jag var på ett 2 timmars möte - hur lyckas dom, jag bara undrar ??

Marianne

27 May 2015 21:45

Hur kan det komma sej att det ser ut som en tornado gått genom huset så fort man är borta några timmar?

marianne

29 May 2015 09:42

Det är på gott och ont att "se" såna saker, särskilt om det är någons annans djur....det är ju inte alla som vill tro på kommunikationen och rent etiskt ska man inte ta emot saker från djur utan ägarens tillstånd, men ibland går det ju inte att stänga av...de bara överöser en med information och att inte berätta kan vara svårt.
Jag brukar oftast inte berätta, för det är mest missförstådda djur som tar kontakt :(

Det var väl ändå bra att du berättade i detta fallet...:)

Kommentera

Publiceras ej