Jobbade igår fm till imorse. Satt kvar och babblade ett tag på jobbet och sen svängde jag förbi mamma och lämnade några saker. 
 
När jag kom hem kom Karin samtidigt. Idag är det hennes födelsedag. 28 år blir hon. 
 
Men firar gör vi en annan dag, kanske nästa helg.
 
Tomas ringde mig klockan 7 och sa att vattenpumpen hade gått sönder. Som tur var så hade han inte hunnit åka till jobbet!
 
Så idag har vi varit utan vatten inne. Men det gick ganska bra ändå! Han lagade det ikväll.
 
Vi var mest ute i det fina vädret!
 
Karin hann rida 3 hästar och jag 2!
 
Först rakade vi halsen på dem, det har ju växt som tusan! Ändå blev de jättesvettiga.
 
Tindra red jag på ridbanan. Jag måste få ner vikten på henne!! Imorgon ska jag cykla med henne. Jag har svårt att longera när jag måste gå runt, har så dålig balans!  Annars är hon duktig och jobbar på.
 
Sen red vi ut. Då red jag Birkir. Han är så otroligt rolig att rida. Förstår inte hur jag ens kunde tänka tanken att sälja honom. Jo det vet jag ju! Dels var han så envis ett tag och bråkade. Troligen för vi red för sällan.
 
Jag tänkte också att han var värd någon som hade tid med honom. Han kan ju bli så bra! Det är han redan, trots att han är riden minst av alla hästar hos oss. 


Ikväll fick vi Linas matkasse igen. Idag igen gjorde vi ett kycklingrecept som vi garanterat kommer göra igen. Så var det sist med. Väldigt väldigt gott!
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

27 Oct 2015 07:47

Vilken fin bild :)
Visst var det Birkir du red när vi var ute?

Tur du kom på bättre tankar än att sälja honom ;)

Jag gillar inte alls Kleerup, hans röst är för svag och inget "go" i, tycker jag, men just den här visan gjorde han bra, i mitt tycke.

Jag är beroende av rutiner...tyvärr

Kommentera

Publiceras ej