Idag har det varit jobbdag. Upp klockan 6 då alltså och promenix med vovvarna. 
 
Allie fick följa med till jobbet idag, det gillade hon!
 
När jag kom hem vid 17.30 hade jag tänkt rida, men Karin sa att hon var orolig för kanin Gustav som nu sitter själv i stallet eftersom hans nya fru Primula är inne. Hon tyckte att han hade tunnat ur. Det har han nog. Han har ätit lite dåligt sista veckan.
 
Nu vet jag inte om han är sjuk eller bara gammal, eller rent av bara är ledsen för att han är ensam. Vilket fall så fick han flytta in han med. Men jag vågar inte chansa på att han låter såret på Primula vara ifred så de får sitta i varsin bur när jag inte har koll. Så jag fick börja skura en bur som jag kunde ta in!
 
Han började knorra och äta direkt när han kom in. Han blev glad att se sin fru! Är han sjuk så ska han iallafall få dö lycklig! Inte ensam i stallet.
 
Sen packade jag färdigt höpåsarna och tittade på klockan. Nästan 19,30.  Tomas skulle bli sen hem. Han skulle åka och greja med en maskin på hemvägen. Jag ringde och bad honom köpa med pizza eller något annat så vi skulle slippa stå vid spisen med.
 
Sen red jag på Tindra på ridbanan. Det gick ganska bra. Hon kommer direkt när jag ropar så jag tror hon gillar att vi har kommit igång.
 
När solen gick ner så blev det kallt! Tog med alla hundar och gick in. Bytte i Primulas bur. Hon vill helst vara ute och springa hela tiden på golvet och stäler sig mot burgallret när jag går förbi! Jag var precis klar när Tomas kom hem.
 
Vi värmde pizza i ugnen på gallret. Mums vad gott det var!  Sen hann vi knappt äta upp förrän vi somnade i varsin soffa!
 
Vaknade till framåt midnatt och gick ut med hundarna, det var kallt, på nollan!
Nu tar jag en kopp te och snart ska jag sova.
 
 

1 kommentarer

Marianne

17 Apr 2016 09:50

Gustav sörjde nog sin fru, han miste ju sin förra ganska nyligen också, så han var nog orolig att Primula också skulle försvinna från honom.

Vad mysigt att Tindra är så träningsvillig :)
Härligt att ni är igång.

Kommentera

Publiceras ej