Vaknade halv sju när jag hörde Tomas som höll på att packa. Han skulle iväg på jobb till England några dagar. Så jag gick upp och ut. Älskar att gå ut tidigt! Solens strålar mellan träden.
 
 
 
Efter frukost till alla djur och mig själv så började jag med lite pappersarbete. Då kom ett meddelande från grannen som undrade om jag skulle med ut och rida. Jag hade just duschat och tvättat håret, men blåste det torrt och hängde med! Det var trevligt! En 2 timmarstur där vi pratade i munnen på varandra! Hästarna blev svettiga trots att vi skrittade mest.
 
På eftermiddagen blev det en liten skogstur där vi hittade 5-6 kantareller! Lite senare tog vi en cykeltur och plockade äpplen på ett träd som står längs vår ena ridväg.
 
 
 
Skördat en massa björnbär igen. Ungefär en liter varannan dag blir det. Lite tomater också, mums!
 
Sen var det hundkurs på kvällen. De hade tränat och var duktiga! Och Mio min exemplariska hjälpreda är så jäkla duktig!
 
Moa kom och red på Beris medan My var och red sin häst. Men nu har vi bestämt att de ska flytta hit sin häst. Det blir bra. Beris kan bli riden lite oftare och så kan de hjälpa till i vinter med allt jobb.
 
Nu är jag så jäkla trött. Gjorde klart allt ute efter hundkursen så nu får hundarna bara kissa i trädgården. 

1 kommentarer

Marianne

30 Aug 2016 23:24

Ska Moa och My bo hos er? Eller missuppfattade jag?
Vad ska du göra med äpplena? Vi har så mycket äpplen och jag gör inget alls....hönsen och ankorna får de, kanske att det blir lite mos.

Kommentera

Publiceras ej