Direkt efter jobbet åkte jag till Hälsomenyn och fick välbehövlig massage. 
 
När jag kom hem blev det kaffe och några avsnitt av julkalendern på play.
 
Promenad med hundarna i duggregnet. Fy vad skitiga de blir!
 
 
 
 
 
När jag kom tillbaka från promenaden skulle jag leta efter en ljusslinga som stod på översta hyllan i boden. Klättrade upp på en trappstege och när jag backade ner med lådan trodde jag att jag var längst ner på stegen. Det var jag inte! Utan högst upp, så jag klev rakt ut i luften och föll bakåt mot kylskåpet. Min höft som är opererad och inte ska "vikas ihop" blev ihoptryckt eftersom jag stod kvar med den foten på pallen och klev ner med den andra!
 
Jäklar vad ont det gjorde! Men nu har jag mest ont i armen. Tror jag sträckte mig i den.
 
Jag gick iallafall till stallet. Fodrade, mockade och packade näten. Kaninen fick penicillin. Men nu verkar han pigg igen, så då ger jag inte mer. Risken är ju att magen ballar ur.
 
 
 
Fodrade fåren, gav Freyja extra mat och helt plötsligt var klockan 15.30. Det började mörkna och jag var hungrig.
 
Fixade mat. Fläskkorv och potatismos blev det. Sen en kopp te och lite hundträning efter det.
 
Ridning blev det inte eftersom jag blev lite "skadad" av fallet!
 
När hundarna och jag tränade så kom Linas matkasse och knackade på! Ingen hund skällde, vilka vakthundar. Jag tror inte ens han fattade att vi har hundar!
 
Tomas kom sen och då gick vi ut och fixade. Först belysningen som jag hittade! Sen stallet, det som var kvar.
 
 
suddig och mystiskt!!
 
Till kvällsmat blev det Historieätarna på tv och vi lagade en  kycklingrätt från kassen. 
 
Sen åkte Tomas upp till en granne vars djur vi ska sköta om över julhelgen. Ja de åker på onsdag redan. Så han fick lite info om vad som ska göras.

1 kommentarer

m

20 Dec 2016 10:59

Usch jag fick en klump i magen när jag läste på fb vad du gjort, tur det inte blev värre, men ta de lugnt nu med din höft, det var någon som sa då jag ramlade att tanter inte ska klättra på stegar, så kom ihåg det du med nu ;)

Jag har inte fått upp någon belysning ute i år, den ligger framme sen flera veckor, men jag klarar det ju inte själv nu.

Skönt att Gustav är bättre, man tänker inte på att smådjuren kan bli förkylda, men en av mina tuppar har nog varit förkyld för ett tag sen då han höll på att nysa under en period, det är ju inte så konstigt med detta väder...kallt-varmt-kallt-varmt.

Foten värker inifrån, inte så det pulserar men konstant värk som blir starkare när jag ansträngt mej, men det är nog som det ska, då muskler, senor och leder haft semester så länge så är det nog de som spökar, läkaren sa ju att det inte var farligt om det gjorde ont och att för att svullnaden ska gå ner ska jag använda den.

Kommentera

Publiceras ej