Lite slummer framfr tv.n som vanligt. Det där med att man blir pigg av kaffe, det stämmer inte här!! Ingen av oss, vi sover ikapp!
 
Idag vaknade jag som vanligt av gnäggande hästar klockan 7! Då snabbar jag på ut! Det är så mysigt att se dem stå och äta, så rofyllt. Hundarna hjälper till hos fåren, så duktiga så! 
 
 
 
 
Det var väldigt tråkigt att upptäcka att vattnet var helt slut i stallet. Som tur var hade alla lite kvar. Hämtade pulkan på vinden för att kunna dra från huset om det skulle behövas.
 
Katterna höll på att svälta ihjäl, som vanligt! Herregud, de två hanarna är hur tjocka som helst! Eftersom Astrid är liten så matar jag lite för mycket.....
 
Karin kom på förmiddagen. Hur fort går det med bebisar? Har inte sett Emilia  på 2 dagar, hon har ju ändrat sig massor!
 
 
 
Efter det obligatoriska  kaffet så gick vi ut och började stalljobba och gick en promenad. Emilia sov inte så länge så vi gick in för lunch efter ett par timmar.
 
Skönt att bara värma matlåda. Karin hade med sig en till sig med. Emilia stod för  underhållning som vanligt.
 
Nästa gång vi gick ut så red Karin. Jag gick lite med vagnen och hundarna. Sen gav vi medicin till kanin och häst och fixade klart allt annat.
 
 
 
Emilia verkade vakna igen och Karin följde med in för att mata henne innan hon skulle åka hem, men då sov hon förstås som bäst! Vi tog lite fika så länge!
 
 
 
 
 
 
Tomas fick hämta medicin till Allie på hemvägen. Hon ska fortsätta med ögondroppar sen ska vi få remiss till ögonspecialist. Så synd att det inte läker.
 
Tomas och jag gick ut och fyllde på vatten, fodrade kvällsmat och packade halm i näten. Jag tänkte de ska få dem till natten (ja mat också förstås!) Men att lägga halm i vindskyddet till att äta, går ju inte!! De kissar ju direkt så allt blir blött!
 
Jag kokade havregrynsgröt till kaninerna. Det gillade Gustav, medans Messi bara glodde på den! Men när vi kommer ut nästa gång lär väl katten ha ätit upp den, hon är hopplös!  Hon äter även pellets....
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

12 Nov 2016 09:57

Det är så mysigt att höra hästarna mumsa på sin frukost, Brigade brukade alltid hälsa mej godmorgon men Ava har bara gjort det vid nåt enstaka tillfälle.

Så skön er promenad/ridtur såg ut..Jag längtar ut i skogen nu.

Men jisses...11 TIMMAR???? Fy sjutton, stackarna, Martin sa att han suttit 2 1/2 mellan Sköndal och Ingarö, nu längtar jag definitivt INTE till Sthlm.

Det är vackert med snön, men nån måtta kan det väl vara?

Kommentera

Publiceras ej