Imorse var det minusgrader och blåsigt!
Vi hade besök av Sandra och Linnea. Sandra och Karin har känt varandra sedan de var små. De lekte ihop och Sandra hade också  en ponny samtidigt som Karin. Det var roliga tider. Sandra berättade för ett tag sen att hon var hos oss på fredagarna och vi åt tacos och kollade på Fångarna på fortet. Efter vi hade varit i stallet.

Vi fikade och tittade på djuren idag. Men det var kallt och Sandra hade ingen vagn med sig. Vi får ses igen en annan dag.
 
 
 
 
Karin och jag jobbade ute en stund innan lunch och Emilia sov förstås. När vi kom in provade hon att sitta i barnstolen. Det såg för roligt ut!
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunch så red Karin och jag longerade Tindra. Vi packade foder och fixade.
 
Vi var klara vid 17 då matade Karin den lilla innan de åkte hem.
 
Jag skulle åka och handla och hann bara sätta ner rumpan på toa när hundarna rök ihop!!! Jag rusade ut i köket och fick tag på Jim. Ingen var skadad utan de var bara lite dregelblöta. Men jag undrar vad som hände! De har inte rykt ihop på 1 1/2 år. Inte har jag märkt något mellan dem heller.Fy vad tråkigt. Vi som hade börjat lämna dem tillsammans igen. Nu får de vara delade när vi inte är hemma igen.
 
Jag åkte till Fornåsa och handlade. De var så snälla i helgen och lät mig betala med swisch. Det gick bra idag med! För jag fick ingen post idag. Koden till mitt nya kort skulle ha kommit.
 
Imorgon ska jag hämta medicin till Allie så då måste jag ha mitt kort. På fm har jag p-möte först.

1 kommentarer

Marianne

29 Nov 2016 23:51

Vad roligt att barndomsvännerna fortfarande umgås och har småbarn.
Tråkigt med hundarna, kan det ha med Allies öga att göra? De ska skydda henne?
Jag kan gärna städa undan i köket när han lagat mat, men han kladdar ju på skåpdörrar och överallt...och om han städade efter mej.

Är det nån extra tillägg från afa efter 3 månader? 15 dagar står det ju..

Kommentera

Publiceras ej