Tittar på Moreus med flera på play. Lite lagom underhållning när man ska kolla datorn samtidigt!
Ikväll efter jobbet var jag på möte i Linköping. Vi har börjat 17.30 senaste gångerna. Det är bra så man kommer hem tidigare.
 
Tomas var klar i stallet och hade börjat med mat. Vi åt jättegoda tortillas med salsa, strimlat fläskkött i en god glaze, sallad och en yogurtsås. Från Linas matkasse.
 
På lördag ska vi hämta nötkött som vi har beställt från en gård i Linköping. Det ska bli gott! Gillar att köpa närproducerat!
 
Imorgon blir det ögonspecialisten med Alliegumman. Tar med mig alla tre vovvarna. Vi lär ju vara borta några
 
timmar eftersom jag ska till Norrköping.
 
Hittade en bild när jag var nyopererad. Allie vägde tre (!!) kg mer än nu pga att jag inte kunde gå ordentligt på månader innan. Nu väger hon ca 15 kg, mer lagom!
 
 

2 kommentarer

Marianne

25 Nov 2016 17:25

Fasen....skrev kommentar som försvann :(
Vi köper också kött från bonden direkt, känns mycket bättre när man vet hur djuren haft det.

Hovis skulle läsa på om duploskor, men mäter man på bredden eller längden? Magnus har långa och smala hovar så det var lite bökigt med de där bootsen.
Ava har ju varit barfota sen i våras och nu är det dags att sätta på skor igen, men det blir redan om två veckor så vi hinner nog inte annat än att det blir den vanliga sorten

Hoppas Allies öga blir bra snart

marianne

28 Nov 2016 12:18

Den lilla "tallriken" med pil hittade jag hos brorsan när vi rensade lägenheten....
Jo, jag tror hon ärväldigt ensam, hennes man är sjuk och hon tar hand om honom, så det är nog viktigt för måendet med andra aktivitet med vännerna.

Jag är så glad att Maria vill följa med på teater och musikaler...jag har inte haft sällskap på såna saker sen 90-talet. Janne följer med på Hair i februari....kors i taket...haha.

Kommentera

Publiceras ej