Igår var det fullt upp. På fm var jag iväg till stan för karin skulle till tandläkaren. Under tiden gick jag en promenad med pudlarna och Emilia.
 
Sen for jag hem och åt lunch. Sen ut och jobbade i stallet och red på Tindra. Igår var hon inte så rolig att rida ut på. Första biten skulle hon vända hem! Åmade sig och tramsade. Sen när vi kom ner till halva sträckan så hoppade jag av och drog gjorden, 3 hål! Sen kom ja knappt upp och bråttom hade hon! Det gick inte att skritta. Nu funderar jag å om hon hade ont i magen.....Hon har lite problem med magen igen, slarvade med mag-pulvret tyvärr. 
 
I vilket fall så gick det bättre när jag red på ridbanan när jag kom hem. Då hade hon lugnat ner sig. 
 
Hann packa lite foder innan jag skulle åka och hämta My och Moa som skulle hinna rida innan det blev kolsvart.
 
Hemma igen så blev det en snabbis med hundarna innan jag skulle åka och jobba.
 
 
När jag var på jobbet så tog vi en sväng för att hämta ett paket till mig. Min klant!! Jag skulle betala med bankomatkortet och slog fel kod tre gånger så nu har jag inget kort!
 
Idag har Robert och Karin med barn varit här hela dagen. Det var så mysigt så! Robert kom redan kl 9 imorse. Då sov förstås Emilia än, som vanligt! Så de kom senare.
 
Jag hade en massagetid så jag stack iväg en stund på fm. Sen har vi haft fullt upp. Hundarna är helt slut!
 
När jag skulle fodra fåren så hade ett bagglamm dött. Frågan är om den hade stångats ihjäl. Huvudet låg nämligen bakåtslaget. Tråkigt!
 
Tomas har varit ute och ätit med sitt jobb ikväll så jag var ensam hemma tills precis nyss. Har lagat mat från Linas matkasse och sett på Bonde söker fru. Men det är rätt töntigt numera. Kanske har det spelat ut sin roll...
 
Imorgon är det jobb igen. Hovslagaren kommer också så vi åker hit en sväng på fm och tar in hästarna.  På kvällen har jag möte i Linköping.
 
Fredag ska jag till ögonspecialisten med Allie och sen en ridning inbokad  på em. Blev visst lite mycket denna veckan....
 
 Idag vill inte datorn ladda upp några foton......Fick ta ett gammalt favoritkort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej