Det var frostigt i gräset när vi nyss var ute och fodrade.
 
Igår, söndag var en fin dag. Jag var uppe tidigt, men klockan 7 ringde en tjej återbud pga av sjukdom, på det jag egentligen skulle iväg på. En vän skulle åkt på djurkommunikation och jag skulle följt med. Det får bli en annan dag!

Det var skönt att få den tiden till annat som behövde göras. Jag plockade in lite sommarkläder i en låda bland annat. Vek en massa torr tvätt och sen var jag i affären.
 
På eftermiddagen hade jag nosework-kurs. Det var 9 (!) hundar som var med. Jättekul var det!


 
Jag hade tänkt rida efter kursen. Men det var både kallt och det var annat kvar att göra. 

Tomas kom ut så vi gjorde klart ute i stallet. Sen fortsatte han att gräva och jag gick in och började med maten.
 
Det blev kotletter med svampsås. Hade blomkålssvamp som jag blandade med kantarellerna.

Idag var det jobb igen. När jag skulle ta morgonrastningen med hundarna så höll pannlampan typ 5 minuter! Men som tur var började det ljusna redan då, vid 6.20.
 
På jobbet var det en hel del att göra idag. Dessutom behövde jag komma till veterinären med Allie. Hon har skadat sitt öga igen. Vad gör hon!!
 
 
 
Nu fick hon smärtstillande samt penicillinsalva och steril ögongelé. Hoppas att det läker!
 
Karin och Emilia var här när jag kom hem, så vi hann ta en fika.  Jag åt mellis eftersom jag skulle iväg på rallylydnad senare. Stekte mig några pannkakor till kaffet.
 
 
Innan det var dags att åka hann jag fodra fåren och gå en skogsrunda med hundarna.
 
På rallyn var det jättekul! Hoppas det blir en fortsättning!
 

3 kommentarer

marianne

04 Oct 2016 10:04

Det är så himla fina dagar, första frosten jag sett här, i morse, frisk och härlig luft.

Men Allie då :( säger som du...vad gör hon?

Vilken fin höstgrupp du har satt ihop, klarar sej cyklamen i frost? Jag borde kanske ordna nåt fint här också, jag är så dålig på sånt numer, precis som om energin inte räcker till annat än det nödvändigaste.

Marianne

05 Oct 2016 15:07

Jag trodde ju att jag skulle öppna dörrar till ankorna, det går ju fort...men som du säger, dags att ta fram långkallingar, mössa och vantar nu när man ska ut på morgonen.

Ibland försöker jag också smita när jag ser den där kärr...en. Men det är ju svårt ibland när det är kö till kassan...det är extra jobbigt eftersom hon är lite kompis med en av kollegorna....hon jag inte är bästis med.

Marianne

05 Oct 2016 21:18

Glömde....Leo har ätit foder med glucosamin i flera år och nu garanti han fått smärtstillande utskrivet av veterinären, han ska äta de i 10-14 dagar och sen se hur han mår...

Kommentera

Publiceras ej