Imorse hörde Karin av sig och tänkte komma. Så jag tar mina ärenden till stan imorgon istället.
 
Vi började förstås med kaffe och lite mys med Emilia.
 
 
 
Sen gick vi ut i regnet och mockade och packade foder. Sen såg vi att Birkir haltade. Vi hittade inget som kunde vara orsaken. Imorgon skulle Lotta ha kommit. Så vi tänkte att hon får kolla på honom, men hon ringde tyvärr och avbokade förut. Så vi får se hur han är imorgon. Vad vi ska göra.
 
Efter lunchen så lättade det på regnet. Det var skönt. Vi hämtade halm och lade in i lilla vindskyddet, så hästarna har fri tillgång till det nu när det  regnar så mycket.
 
Karin smörjde sin sadel och jag tränade lite med hundarna. Emilia bara sover och sover i vagnen!
 
Vid 17 kom en privatträning. En liten valp som skulle träna inför en utställning. 
 
Samtidigt kom Marie, My och Moa. Tjejerna red i paddocken. Blir helt förundrad att se Moa rida Berserkur! De är så duktiga! Och hästen gör allt hon ber om, ibland ser man inte ens hennes små hjälper. Han som knappt går fram när vissa rider. Moa med ben som knappt går nedanför sadeln, gör galoppfattningar som har tar och vi står gapande och glor!
 
My tävlade i helgen för första gången på Kulltorpsmästerskapet. Hon kom trea i en klass och fyra i en annan. Jättekul för henne! Här snodde jag ett foto från hennes sida!
 
 
Nu är det dags att ta en sista sväng ut och fodra djur. Klockan är över 22.
 
 
 

1 kommentarer

marianne

26 Oct 2016 08:09

Jag har lite svårt med hästarna, men visst är Barsekur din häst? Den som flyttade in nyligen heter Prins eller något sånt, va?
Man kan bli lite avundsjuk på vissa barn, de bara sitter upp och blir ett med hästen....bara att hoppas intresset hänger kvar och att hon kan satsa på sin ridning.

Men så stor Emilia blivit, de växer fort de små.

Mitt jobb finns mycket att säga om, hade jag varit yngre skulle jag inte stannat där.

Det ska bli jättekul att sitta upp på Ava, men det får vänta ett tag till, hon har ju inga skor än heller.

Kommentera

Publiceras ej