I söndags började jag få ont i halsen. Igår vaknade jag och mådde inte alls bra. Jag skulle ha börjat klockan 14 men fick ringa och sjukskriva mig.
 
Igår var jag mest väldigt trött. Jag var ute och fodrade förstås och gick små svängar med hundarna, sen låg jag i soffan och sov.
 
Idag när Tomas klocka ringde klockan 6 så stoppade jag i mig en ipren och sov en timme till. Sen när jag gick upp så kände jag mig skaplig. Det är ju otroligt vad tabletter gör!
 
Jag var ute i en och en halv timme. Mockade hos både hästar och får, fodrade och fyllde på vatten. Nu var det minusgrader igen så då blir det genast jobbigare. Blåser gör det med, så vattnet i cisternen börjar frysa. Ikväll satte Tomas upp skivor runt den och satte på värmeplattan som sitter i den. Fast det hade visst fyllt på i brunnen igen så vi kanske kan koppla om igen. Jobbigt att inte ha vatten!
 
Under dagen som gått har jag fått mer ont i halsen och börjat tappa rösten. ont i kroppen med. Så det har blivit några fler tabletter.
 
Dagen har jag ägnat åt att titta på tv och varit ute några gånger till. Tittat på flera bra program på play, bland annat en serie som heter Bathinas skilda världar. Bathina är gift med Ajje Philipsson, men hon kom hit som flykting från Syrien. Intressant program! Om arbetarklassen, medelklassen, överklassen, nyrika och om myter och fördommar om dem!
 
Ikväll lagade jag en fisksoppa medans Tomas gick ut och fixade klart i stallet.
 
Tindra och jag får väl vila oss i form inför söndagens tävling!
 
Moa på Tindra för ett par år sedan.
 
 

1 kommentarer

marianne

08 Feb 2017 11:27

Men usch, inte bli sjuk nu när det snart är tävling igen....hur ska det gå? Du måste hålla dej varm och vila mycket...
Vad besvärligt med kylan nu när brunnen sinar, det går ju en del vatten till hästarna, hur är drt med fåren? Jag upplevde inte att lammen drack särskilt mycket....

Apropå socker, jag äter ju sill varje morgon, det är en del socker i inläggningen så det går inte att undvika det, men det gäller att läsa på alla etiketter i affären...

Krya på dej nu

Kommentera

Publiceras ej