Jobbade ju långhelg och gick av imorse kl 8.
 
Tomas var ledig från jobbet och åt frukost när jag kom hem. Fm ägnades åt innejobb. Bland annat satte Tomas upp mygg/flugnät vid köksdörren. Jag köpte det igår men jag vet inte om det var så superbra som det stod att det var......
Vi får väl se.
 
När vi hade druckit kaffe så gick vi ut. Jag började med en ridtur. Det blåste och Tindra var riktigt piggelin! Det blev mycket fart och lite skutt! Men jag är aldrig rädd på henne även om hon är stark och vill springa. För hon är aldrig rädd. Och hon stannar alltid!
 
Tomas gick med hundarna så jag red själv för en gång skull! Han var och kollade till fåren som nu är en bit längre ner mot vallen.
 
Det var ju bra att jag drog runt dammsugaren ett varv innan vi gick ut. För Tomas mamma och syster ringde och ville komma och fika. Plockade en bukett blommor och bytte bordstabletterna så såg det riktigt skapligt ut!
 
Det var trevligt att de kom och lite märkligt att de ringde just idag, för jag tänkte igår att det var så länge sedan vi sågs, så jag fick dåligt samvete!
 
Karin och Emilia kom också så jag fick pussa lite på gullungen.
 
På kvällen hade jag avslutning på en kurs. Det var väldigt roligt! De fick leta burkar i skogen med bokstäver i. När de hittat alla så skulle bokstäverna bilda ett ord. Sen hade vi stafett Med lite olika stationer.
 
Oj nu är visst klockan snart ett! Middagen från Linas matkasse var jättegod! Sen blev det rabarberpaj!
 
 

1 kommentarer

Marianne

06 Jun 2017 17:34

Mysigt med piggelin häst, de brukar ju vara det i blåst.
Oops...oväntat besök är inte så roligt alla gånger men nu hade du ju hunnit städa upp lite...det var nog en form av telepati att de kom dagen efter du tänkt på dem :)

Kommentera

Publiceras ej