Igår var det helg så det känns som måndag i dag, fast det är onsdag!
 
Igår var det riktigt varmt. Det blev ingen ridning utan mest trädgårdsarbete. Rensade i landen och lite runt träden och fyllde på jord.
 
Jag började jobba klockan 17 och dagen gick fort, för vi sov till 8.30!
 
Idag hade vi personalmöte på fm. Jag var ju redan på plats.När jag slutade så handlade jag lite mat, hämtade paket och var i Fågelsta och köpte hundmat. 
 
Kaffe och lite mumsigt till det innan det var dags att gå ut i ösregnet!
 
 
 
Men det har inte regnat hela dagen. På eftermiddagen var det uppehåll flera timmar. Jag rensade vidare i trädgården och på grusgången.Blev attackerad av en aggressiv humla! Den var galen. Har aldrig varit med om det. Vi har mycket humlor i huset. Men den här var liten och ettrig!
 
My kom på sin moppe! Så vi red ut tillsammans. Tindra gick lite ojämt tyckte jag. När jag kom hem hade hon fått ett skavsår efter en boots. Stackarn, det gjorde nog ont! Hoppas det läker snabbt.
 
När Tomas kom så fixade vi ute ett par timmar. När vi tittade till fåren och gick genom skogen så såg vi att hackspetten hade ungar i ett träd! Mamman och pappan for in och ut. Sen blev de nog störda av oss för en av dem lät massor och började hacka på ett träd bredvid! Precis som om den ville distrahera oss!
 
Vi har Linas matkasse denna vecka och jag glömde byta till den lättlagade. Det är ju annars bättre nu när man är ute så länge på kvällen. Men det var jättegod mat denna gång i inspirationskassen. Så det var bra att vi tog den!
 
 

1 kommentarer

marianne cargus

08 Jun 2017 07:53

Det är konstigt väder...men nu har det regnat nästan oavbrutet sen i går em.

Inget slem i hostan, jag tror det är ansträgning spm orsakar den, nu gar jag bett om alla provsvar på mail och tänker ta kontakt med en klinik...

Kommentera

Publiceras ej