Jag åkte hem från jobbet i morse. Tomas messade att ett lamm hade fötts.Egentligen två, men en var död. Vet inte om den var dödfödd eller om hon bara tog hand om en. Vilket fall var den väldigt liten! Men nu har den ätit och verkar pigg.
 
 
 
 
På fm kom Karin och Emilia. Vi drack kaffe ute för idag var det sommarvärme! Sen hade jag privatlektion med en kille med hund. Roligt och de var så duktiga!
 
Dagen gick fort med mycket jobb med djuren. Karin red men jag har mest hållt på med fåren. Lammet ville inte riktigt äta först.
 
På kvällen hade jag avslutning på vardagslydnad. Idag var det äntligen fint väder. De har ju haft lite otur med snö och regn.
 
 
 
När kursen var slut grejade Tomas och jag i stallet och det blev middag kl 21. Som tur var så hade vi färdiga matlådor, bara att värma! 

1 kommentarer

marianne cargus

03 May 2017 20:06

Jag gillar bilden med solens strålar :)
Så synd att en dog, var den också liten? Jag tycker dagarna går så himla fort nu...

Jag tror inte det är brunst som gör att hon stökar, första två åren fick hon någon sorts homeopatpiller som hjälpte, men då var hon ju knappt hanterbar....någon dag, än så länge har det varit i söndags om hon tjafsat jättemycket, och sen lite lagom så jag fått träna på det Jonas lärde mej

Kommentera

Publiceras ej