Jobbade 8-17 idag.  När jag åkte hem så handlade jag. Skönt att ha det gjort. Imorgon har jag ju både massagetid och tid på Vårdcentralen.
 
Idag var Karin hos tandläkaren med Freyja. Det var ganska bra trots allt. Vi trodde det var problem eftersom hon verkar ha svalt utan att tugga.  Men det var vanliga åldersförändringar.
 
Så nu hoppas jag att hon fixar att vi hänger upp näten med halm igen, så de har något att tugga på mellan målen.
 

 
Nu ska jag lägga mig raklång i soffan!

1 kommentarer

Marianne

23 Nov 2017 22:38

Är hon lite glupsk? ;) Magnus får din müsli blöt numer, han är 20 år nu.

Så skönt med massage, jag kommer mej aldrig för att boka tid, det finns ett ställe som ger fibro-massage 2 mil bort, men inte åt samma håll som jobbet.

Sv: Jag tror inte han räknade med att jag verkligen skulle flytta och att det är därför han beter sej som han gör...han har ju humör och har skrikit många gånger att jag ska ta mitt pick och pack och försvinna, men jag har liksom bara nonchalerat det eftersom jag vet att han inte menat det, men till slut orkar man inte ta emot sånt längre och jag ordnade med lägenheten utan hans vetskap. Så i våras när han sa att jag skulle försvinna sa jag bara lugnt att "ja visst, i sommar blir du av med mej"
Då hånade han mej. .."du kommer inte att flytta, du har ingenstans att ta vägen"
Så han projicerar sin ilska över sitt eget misstag, på mej. Jag förstår inte hur han kan låtsas som ingenting till Maria och andea vänner, när han vet att de tycket han beter sej jävligt mot mej....att de ska behöva hjälpa mej med saker för att han vägrar.

Jag fick inte betala på huset, eftersom han inte ville köpa ut mej "om det tog slut" så jag brukar säga att (och känna) att jag är inneboende. Det är ju lite orättvist på ett sätt, jag har betalat maten och inredning...maten är slut men huset står kvar...haha därför tar jag net ALLT jag köpt, om jag så ska slänga det, jag frågade om han ville ha kvar sängborden och sänglampan och om han isåfall kunde köpa ett nytt sängbord till mej, han behövde inget bord sa han, men hade jag frågat om han volle behålla de, skulle han gjort det... sen vägrade han skruva ner de...men Lollo hjälpte mej.

Jag gnäller lite nu, märker jag, men när jag nu är på väg att ta mej därifrån kommer allt ur mej som en störtflod :(

Jag ska göra ett nytt försök att flytta hit katten, sen får jag nog avveckla hönsen :( om jag inte kan hitta på någon bra lösning för de.


Kommentera

Publiceras ej