Inatt på jobbet blev jag väckt ett antal gånger. Fattade inte förrän imorse vad det var. En mobil som behövde laddas! Så idag har jag varit seg och nyss sov jag en stund i soffan.
 
Började med att åka till Granngården imorse. Behövde saltsten till fåren. Men jag fyndade lite med! En jacka och en väst för halva priset. Även lite barntröjor med 75% rabatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem tog jag ett snabbt mellanmål, ett par ägg. Hundarna fick mat med. Sen åkte vi till Tranås med lammskinnen som legat i salt i ett par veckor.
 
Jag var så trött när jag körde, trots ljudbok i örat.
 
Får se hur skinnen blir denna gång. Det är inte optimalt att slakta efter nyår. Helst ska det ske på hösten, innan de sätter vinterpäls.
 
När vi kom hem gick jag en sväng med hundarna. Astrid föjde med. Hon var instängd i sadelkammaren inatt efter kastreringen igår. Fodrade fåren innan vi gick in. 
 
Hundarna fick lunch och jag drack kaffe. Sen gjorde jag en meditation innan vi gick ut igen.
 
Jag hade tänkt rida. Men jag kom på att Tomas skulle ut och bowla så det var ju bara att börja packa foderpåsar....
 
Jag hann varken rida eller gå med Tindra.  Det tog 2,5 timme att packa allt. Halv sju gick jag in.
 
 
 
  
 
Jag var så trött i ryggen. Det bara sved. Gud vad skönt det ska bli att åka med 10 tackor till på måndag. Räknar ned.
 
Lagade en god wok på viltfärs som var med Linas matkasse.
 
Imorgon kommer Sandra och Linnea hit. Karins kompis. Tur att hon har hund, då behöver jag inte sanera så mycket här hemma! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

15 Feb 2018 23:15

Åhhh vad kämpigt att bli väckt så där, det är nog värre än att vakna och inte kunna somna om...som jag i går, sov två timmar. Men du kanske ska byta bil, till en sån där som varnar när man kör över de vita linjerna...men ännu hellre sova det du behöver.

Att du alltid hittar så bra saker på rea...nyligen köpte du ju skor.

Men jisses vad du flänger runt med bilen....hur långt har du till Tranås? Borde inte skinnen bli extra gosiga med vinterpäls? Vilken längd har du beställt?

Men får Astrid gå ut? När jag hjälpte grannen med hans katt fick hon inte gå ut innan såret var läkt, ca 1 vecka, det var lite jobbigt eftersom han inte var hemma och katten fick vara hos mej...och hon kom inte överens med Norriz.


Jag svarade inte denna människan, jag bara tittade på henne och gick...men hon höjde rösten och fortsatte....och när jag kom i närheten en stund senare tog hon ny sats...så jäkla oförskämd och uppkäftig, helt respektlös, jag hörde idag att det inte bara är mej hon kaxar emot, så förr eller senare får hon nog stå till svars för vad hon håller på med.
De flesta har svårt med kvinnor som visar sej starka, säkra på din sak och som tar stor plats...som jag gör....och du.

Kommentera

Publiceras ej