Långhelg på jobbet. Det vill säga dygn både fredag och söndag.
 
Igår var vi på bio, på jobbet. Jag är inte förtjust i Filip och Fredrik annars. Men den här filmen var bra! Helst om man är i min ålder. Mycket nostalgi! Från -80  
 
Idag har jag ridit  två hästar. Härligt! Tomas följde med på den ena turen.
 
Jag hade skrivit ett långt inlägg om det men somnade nyss och raderade visst allt! Morr......
 
Ikväll blev det mello och lite goda lammfärsbiffar!
 
Imorgon ska Mattis och jag på vernissage. Min jobbarkompis ska ställa ut sina tavlor. Sen ska vi till en kompis till Mattias, som vi brukar träffa någon gång i månaden. Så det blir fullt upp hela dagen.
 
Nu ska vi nattfodra!
 
 
 
  
 
 

1 kommentarer

Marianne

12 Mar 2018 10:27

Men så irriterande att råka radera hela inlägget, men du måste sluta skriva i sömnen ;) För några år sen när inläggen stängdes ner titt som tätt, tog jag för vana att spara som utkast med jämna mellanrum, du kanske ska gör det om du skriver när du är så där trött?

Det är kul att Tomas och du rider tillsammans, tänk om man hade en sån man? Har du någon över bland gömmorna? Hihi

Jag gillar inte heller F&F men ska försöka se filmen.

Sv: visst blir man rörd av den mannen? Hans ögon lyser när han talar om sin fru, jag vet inte vad som gör att hon inte bor hemma, men tror demens.

Jag tog upp dubloskor med min hovis, men det verkade som om hon inte tyckte om de, sen glömde jag bort det.

Jo vi har öppet stall så länge det inte blir bortåt 10 minus, de går ut runt 6 och in ca 21 eller ännu senare. Men man vet ju aldrig, Ava har ju aldrig gillat stallet och jag har tjatat på Janne om lösdrift, han "köpte" timmer för att bygga, men det ligger där det ligger.
Han skulle köpa det av min svägerska, men har inte betalat det, han hittade på någon anledning till varför han inte tänkte göra det...:(
Så jag försöker sälja det...är ni intresserade?

Kommentera

Publiceras ej