Vaknade 7. Vad bra tänkte jag, tills jag kom ner i köket och såg att klockan var 8!
 
Slängde lakan i maskinen och sen gick vi ut.
 
Jag sopade och röjde en del eftersom jag skulle ha kurs. Tänkte att vi eventuellt kunde vara på logen. Men som tur var så fanns det några torra småytor ute. Det var väldigt trevligt med bara tre elever. Men tyvärr körde två av dem fast i snön. Min skylt som visade en annan väg hade vippat! Men vi löste det med!
 
Jag gick in och åt lunch. Gjorde en omelette och satte in en skål  broccoli i micron. Broccolin hittades ikväll, som vanligt!! Vi glömmer jämt bort den, det är ett stående skämt här. Hur i helsike kan man glömma det så ofta som vi gör!? Vi äter broccoli ofta, men ofta får vi kasta med......
 
Karin kom, själv idag. Vi solade lite och lät hundarna leta  godis i skogen. 
 
 
 
Hästarna var nere på Werns lycka flera timmar. Men vid 15 tiden kom de hem. Birkir hade så bråttom till maten så han sprang och halkade och slog runt ett helt varv! Han låg på rygg några sekunder och bara sprattlade. Fy, jag hoppas det inte hände något med honom. Blöt blev han, för han hamnade i en stor vattenpöl. Typiskt att det var han. Han är ju fullbroddad! Men det var snön som var sörjig.
 
Efter en stund gick vi in och fikade och då kom Tomas hem.
 
Karin åkte hem och vi gick ut. Tomas försökte borra hål i vattnet för att få det att sjunka. Jag ska ju ha kurs igen imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
Vi var ute till 19.30 då gick vi in och lagade mat. Lammfärssås som blev god med pasta och....broccoli! Fast ny förstås!
 
Imorgon är en annan dag! Godnatt!
 
 

1 kommentarer

Marianne

26 Mar 2018 09:55

Men oj vad vatten!!! Simfötter på!
En gång hittade jag svamp i Micro som Janne glömt flera dagar tidigare! Jag använder oftast bara Micro för att värma matlåda, jag gav till och med bort den när jag flyttade.

Hoppas du får hjälp med ryggen, har du back on track tröja? Det är ju inte själva låsningen som gör ont, det är muskelfästen och senor som försöker dra det till rätta, och som blir inflammerade, så sa min sjukgymnast i Sthlm. ..världens bästa.

Men oj...hoppas verkligen inte Birkir skadade sej :(
En sträckning och nåt blåmärke kan räcka.
Nu kommer jag ihåg att Ava gjort något liknande....undrar om det har något med hennes sjuka nu at göra, den där förlamningen vid luftstrupen orsakas visst av trauma :(

Sv: När vi hade möte om mitt schema, ringde fackombudet till FK, som sa att det var ok för mej att jobba mer än sex timmar, så det är bara att bita ihop. Jag fattar inte heller, men jag har nog inte jobbat på något ställe där man inte ser mer till personalens mående....där jag ska känna att jag är lätt utbytbar.
Kunde jag skulle jag sluta på dagen!

Kommentera

Publiceras ej