Klockan är halv 1 och jag blev sugen på något så det blev en apelsin och en bit melon, båda jättesaftiga och goda.
 
Idag har det gått i ett, ja igår också förresten.
 
Igår var Helen här på fm och sen kom Karin och barnen också. Magnus var här och packade ensilaget som Tomas slog i tisdags. 11 stycken blev det.
 
På kvällen jagade vi hästar! Någon (älg) hade haft ner staketet nere vid vallen, så de hade gått ut genom skogen, över ett brett dike och ut på grusvägen!  Som tur var kom Nina som kände igen dem och ringde mig! Och hon var snäll och väntade  vid dem tills vi kom. 
 
Någon ridning hann jag inte med och dessutom var de genomsvettiga eftersom det var så varmt!
 
Jag vet inte vad som hände när vi åt. Jag blev dålig. Vi drack ett glas rödvin till maten. Vet inte om jag inte tålde det  för jag mådde pyton. Jag halvsov i soffan, orkade inte röra mig. Ragglade ut med hundarna och sen i säng,
 
Imorse hade jag ont i övre delen av magen så jag undrar om det var ett gallstensanfall?
 
Susanne och jag åkte och tränade på fm. När jag kom hem så tog vi en kopp kaffe, Tomas och jag. Sen åkte vi till soptippen. Vad skönt det är att kasta!
 
När vi kom hem hade jag en ridlektion för en isländsk kille, som ville lära sig rida!
 
Efter en sen lunch så red jag på Tindra. Å vad bra det gick! Jag blev så lycklig. Jag tog med mig Mio och Allie. Jim och Tomas lagade staketet!
 
Resten av kvällen har vi burit saker in och ut i gästrummet och hallen däruppe. Nu är det lite iordning. Men vilken tid allt tar!!
 
Nu är det natti natti!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej