Efter en lång arbetsvecka där jag knappt hunnit annat, har jag ledig helg.
 
Jo i torsdagskväll klippte jag gräset och igår efter jobb och handling på Granngården, så gick vi til skogen.
 
Det började regna när vi skulle till skogen, men vi klädde på oss så det gick bra. Lite svamp hittade vi och Mio kom ihåg hur man gör!
 
Men så halkade  jag på en hal gren och föll . Mitt eländiga knä vek sig åt fel håll och jag landade på mitt lillfinger som jag bröt för många år sedan, men som inte är i så bra skick. Det är nu stukat, eller nåt! Känner av både i rygg och nacke. Så onödigt!
 
Men vi fick en god kantarellsås. Ha ha!
 
Idag började jag dagen med valpkurs och sen har vi varit på Hilmas kalas hela dagen.
 
Vi kom hem vid 21 tiden och tog lite kaffe. Sen har jag halvsovit i soffan. Hundarna är trötta efter en lång dag med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

12 Jul 2020 11:12

Har du något fel med balansen? Du ramlar och slår dej så ofta. Oavsett kanske du ska besöka sjukgymnast eller naprapat för att rätta till ifall någon "hoppat" i felläge.

Kul med kalas, ni är ju så många så de kommer ofta ;)
Kantareller, lyx, det är inte så lätt att hitta här på ön, har jag hört i alla år, så jag tror inte jag tänker leta. Det får väl bli en resa till Sthlm eller Länghem i höst efter mitt sommarjobb är klart.

Sv; ja, det var två st som skulle visa mej, men båda gjorde på olika sätt så det förvirrade en gammal tant som mej, just det som hände den dagen, hade en av de inte heller fått lära sej. Hon är också ny för i år, andra kollegan är här sin femte säsong.

Kommentera

Publiceras ej